Δήλωση Viva Wallet επαγγελματικού λογαριασμού στην ΑΑΔΕ

Posted by Margarita Pantelaki on Dec 12, 2018 7:29:50 PM

Για τη δήλωση του Viva Wallet λογαριασμού σας στη πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, πρέπει να γνωρίζετε τα IΒΑΝ που αντιστοιχούν στο λογαριασμό σας και τα οποία μπορείτε να βρείτε πατώντας στην επιλογή «ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ», στο αριστερό menu του viva wallet σας, όπου και θα εμφανιστούν όλα τα wallet που δέχεστε χρήματα. Επιλέγοντας το εκάστοτε wallet, θα σας εμφανιστούν τα στοιχεία ΙΒΑΝ ή Viva Wallet ID.  Το Viva Wallet ID μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά του ΙΒΑΝ, αφού προσθέσετε το πρόθεμα 701.

Που δηλώνω τους επαγγελματικούς λογαριασμούς μου;

Για να δηλώσετε τους επαγγελματικούς λογαριασμούς σας, ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται εδώ

H επιβεβαίωση της δήλωσης των επαγγελματικών σας λογαριασμών, πραγματοποιείται εντός 1 εργάσιμης ημέρας από τo Viva Wallet. Για τυχόν καθυστερήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΑΑΔΕ.

Που δηλώνω το POS μου;

Αν έχετε υποχρέωση να δηλώσετε το φυσικό POS που διαθέτετε στην επιχείρησή σας, στο νέο Ε3, παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ

Αν στην επιχείρησή σας χρησιμοποιείτε το Web POS ως μέσο αποδοχής καρτών, παρακαλούμε ακολουθείστε τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ

Πως μπορώ να κάνω ανάκτηση κωδικού εισόδου, στο Viva Wallet λογαριασμό μου;

Στη περίπτωση που προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε είσοδο στο λογαριασμό σας και δεν θυμάστε το κωδικό εισόδου, τότε επιλέγετε "Ξέχασα τον κωδικό μου" και συμπληρώνετε το κινητό τηλέφωνο που είχατε δηλώσει κατά την εγγραφή σας. Στη συνέχεια, θα λάβετε email (στο email εγγραφής), με οδηγίες σχετικές με την αλλαγή. Για λόγους ασφαλείας θα λάβετε και ενημερωτικό SMS. Παρακαλούμε, όπως ελέγξετε επίσης, στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία καθώς και στο πεδίο "Προσφορές".

Δεν θυμάμαι το κινητό εγγραφής που χρησιμοποίησα στο Viva Wallet λογαριασμό μου;

Σε περίπτωση που δεν θυμάστε το κινητό εγγραφής σας για την ανάκτηση του κωδικού σας, παρακαλούμε όπως αποστείλετε email στο support@vivawallet.com , από το email εγγραφής σας. 

Stay up to date